lauantai 3. tammikuuta 2009

Uuden vuoden ensimmäinen matka!

Hennin vuoden 2009 ensimmäinen matka kulki ensin Ainan luokse Riihimäelle.


Tytöillä oli ihan hurjan kivaa, eikä leikistä meinannut tulla loppua ollenkaan. Vasta kun ihmisillä jäätyi varpaat, oli aika siirtyä sisälle :)




Kahvittelutuokion jälkeen oli aika flirttailla hetki komeaakin komeammalle Karpo ukkelille. Huomatkaahan Henni hieno pyhätakki!



Riihimäeltä matka jatkui kohti Vantaata, jossa käytiin moikkaamassa pellolla virtuaalipoikaystävä Hobbea. Jazz oli mukana myös, mutta herran halut pentuja kohtaan olivat hieman arveluttavat, joten namusetä joutui jäämään remmiin :D Hobella ja Hennillä oli kivaa, vaikka Henni alkoikin olla jo vähän väsynyt.




Viralliset pusukuvat.

Hobbe topakkana.


Illalla mentiin yöksi Outin ja Mikan luokse. Molemmat olivat Hennin mielestä oikein mukavia, ja ihmisilläkin oli kivaa :) Kiitos yöpaikasta!

Perjantai aamuna läksittiin sitten Suskin puotiin vaihtamaan ruokia (se matkan "pääasiallinen" tarkoitus) ja leikkimään Korealaisen Proper neidin kanssa.










Perjantaina matka jatkui pienten mutkien kautta ensin Kaarinaan moikkaamaan Kiikin mummia (joka totesi Hennin olevan oikein kaunis koira) ja sieltä Raisioon Jonnan ja Tuomaksen luokse. Raisiossa piti vain poiketa, mutta lopulta jäätiin ihan yökylään asti. Henni viihtyi jälleen :)

Lauantaina matka suuntasi kotia kohti. Pysähdyimme Venäjällä, jossa Henni pääsi testailemaan uutta Hurtan mantteliaan ja juoksemaan pellolle. Kiiki ja Vesa haluavat peltojen keskelle. Ehkä sitten 10 vuoden kuluttua :/ Hennille olisi ihanaa kun olisi edes oma piha...




Kiva matka kerrassaan. Nyt kelpaa kotona lepäillä :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moikka taas, tuli mieleen että jos Henni on maisemissa huomenna klo 17 aikaan niin tulkaa puistoileen, ollaan Saran kanssa menossa silloin :)

Ulla Kuukka kirjoitti...

Vihdoinkin löysin tän Hennin blogin :) Oon sitä hetken aikaa jo ettiskellykki! Mä tein alotin tekeen nyt uuen vuoden aikaan Aadalle omaa blogia: http://aadalfiina.blogspot.com/

...vähän on viel harjottelua, mut kyl se siitä ;)

Terv. Ulla & Aada

Ulla Kuukka kirjoitti...

Jotenkin taidan sen verran kyl nössöillä että katottas sitä treffailua tosiaan vasta juoksujen jälkeen :P En osaa sanoo et miten se käyttäytys, mut en haluis niitä huonoja kokemuksia väkisin sille nartuista teettää, että tulis joten kuten ees jatkossakin narttujen kans toimeen :P Miten Henni? Onko nartut ihan karmee keksintö vai tuleeko hyvin toimeen? :)