perjantai 19. syyskuuta 2008

Henni kävi lääkärissä

Masuvaivojen takia... Lääkärissä oli Hennin mielestä tosi kivaa, eikä tyttö olisi meinannut haluta pois ollenkaan! Lääkäri epäili, että Hennillä on paksusuolessa tulehdus, ja mahdollisesti jotain losia, joita ei tavallinen matolääke poista. Henni siis määrättiin antibioottikuuri, sekä ruuan jatkeeksi riisiä, eli puolet ja puolet. Jos ongelmat ei katoa 5 päivässä, jonka antibioottikuuri kestää, niin pitää mennä uudestaan lääkäriin.

Henni oli muuten oikein hyvä käytöksinen ja hyväkuntoisen näköinen pentu, ja lääkärikin sanoi, ettei päällepäin olisi uskonut, että Hennillä on masuvaivoja.

Kotimatkalla käytiin Mustissa ja Mirrissä ostamassa uusi panta, mantteli (joka on helppo pukea aamulla ja illalla päälle, kun on jo kylmät ilmat), fleksi, purulelu ja pieni tennispallo, jota kaupantäti suositteli, että kulmurit kasvaisi nätisti :) Heräteostoksena nappasin mukaan hienon blingbling-korun kaulapantaan. Henni oli sen hienoudesta eri mieltä ja kotimatkalla nappasi siitä kerran kiinni sillä tuloksella, että hieno kruunu meinasi joutua parempiin suihin....

Nyt on neiti ja äiti niin puhkipoikki väsyneitä, että taidetaan mennä pikkupikku päikkärille <3

Ei kommentteja: