sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Nemon päivä

Tänään käytiin Nemon kanssa kaupungilla. Kaikki meni oikein hienosti, eikä pojalla ollut hihnakävelemisessä pienintäkään ongelmaa. Ainoat ns. vastoinkäymiset ilmeni silloin, kun piti odottaa ja Nemo ehti kyllästyä. Tällöin se haki "rauhaa" pureksimalla hihnaansa, ja kun tätä kielsi, niin koitti sitten purksia kättä. Lopetti kuitenkin semmoiset touhut aika nopeasti, kun poikaa rauhoitteli, ignoorasi ja piti hetken aloillaan (en osaa tätä oikeen paremmin selittää).

Tällaisia rauhattomia hetkiä ilmeni kaupassa, kun piti odottaa paikallaan ja sitten bussissa, kun siellä oli niin tylsää ja jännää yhtäaikaa. Bussissa ensin tosiaan vähän koiteltiin hihnaa ja kättä, mutta hetken päästä herra kävi jo makuulle ja Hervannassa oltiin niin sikeässä unessa, ettei meinannut tajuta, että pitäisi nousta kyydistä pois :D

Toinen tilanne oli sitten lemmikkikaupassa, josta mentiin ostamaan nameja. Poika koitti, josko haukkumalla komentamalla saisi nopeammin nameja. Tämä loppui sillä yksinkertaisella tavalla, että se ignoorattiin, ja palkattiin kun rauhoittui. Ihan siis normaaleja teinarieinari juttuja mielestäni.

Jännä päivä oli siis. Iltapäivällä käytiin puistoilemassa Hennin kanssa. Puistossa oli myös Kirppu tanskandoggi(leikattu uros), johon Nemo rakastui ihan yli kaiken! Henni oli ihan ilmaa kun Kirppu ilmestyi näkökenttään :)

Nyt on molemmat pennut niin väsyneet, että silmät harittaa eikä aivoissa liiku sitten niin yhtään mitään. Nukkumaan siis.

Ei kommentteja: