perjantai 17. huhtikuuta 2009

Vauva prinsessasta tuli nainen

Tänään mentiin Hennin kanssa lääkäriin, kun se on ontunut oikeaa takajalkaa. Tuli sitten jotain puhetta juoksuista, ja siitä että saisivat jo alkaa. No, jalat ja selkä kuvattiin. Hennillä ei oikean puolen polvirusto ole vielä luutunut (vasen on jo, eli oikea tulee vähän perästä) ja etuvarpaitten välissä on haavauma. Todennäköisesti tämä haavauma on aiheuttanut ontumisen, mutta molempia hoidetaan nyt. Toista levolla ja toista antibiooteilla ja rasvalla.

No. Neiti näpsäkkä päätti, että nyt sitten hyvä aika alkaa naiseksi ja juoksut alkoivat rauhoitettuna lääkärinpöydällä :P Kyllä sekin osasi ajan valita!

Nyt on sitten ilta mennyt heräämisen jälkeen tuskallisessa ihmettelyssä, itkussa, hepuloinnissa, läähättämisessä ja piiloon tunkemisessa (ihan niinkuin kivuiltaan piiloon pääsisi :/ ). Toivotaan parasta ja pelätään pahinta näiden juoksujen ajalta.

Nemo on toistaiseksi ottanut yllättävän rauhallisesti siskon juoksut, mutta samaan aikaa niitä on ihan turha haaveilla vievänsä enää lenkille. Eli Kiikillä kunto nouskoon :S

Ei kommentteja: